Mięsna witryna chłodnicza wykonana jest w całości ze stali szlachetnej. Wszystkie górne, widoczne z perspektywy Klienta, powierzchnie opatrzone są powłoką chromowo-niklową. Izolacja mebla cechuje się grubością rzędu 40 mm. Wykonana jest z twardej pianki polistyrolowej. Parowniki, montowane standardowo w każdym modelu, zapewniają równomierny obieg powietrza i odpowiednią jego wilgotność.
IDEALNIE zwiększa sprzedaż mięsa , wędlin i półwyrobów przez efektywną ekspozycję towaru w małych sklepach spożywczych, supermarketach i na stoiskach mięsnych,
W tej alternatywie istnieje możliwość zapełnienia witryn towarem od tyłu.
zakres temperatur
+2 do +10°C
relatywna wilgotność powietrza
ok. 70-85%
Wykonanie części dolnej może być dobierane wg. Państwa zapotrzebowania. Oferujemy następujące możliwości:
a) pulpit chłodniczy wraz z agregatem
b) pulpit mroźniczy z drzwiczkami
Strona korzysta z ciasteczek cookies. Więcej informacji
Ustawienia plików cookie na tej stronie są ustawione na " zezwalaj na pliki cookie ", aby dać Ci najlepszy sposób przeglądania z możliwych . Jeśli w dalszym ciągu chcesz korzystać z tej strony , bez zmiany ustawienia plików cookie, kliknij przycisk " Zamknij", a następnie "Akceptuję" .