WITRYNY MIĘSNE

Mięsna witryna chłodnicza wykonana jest w całości ze stali szlachetnej. Wszystkie górne, widoczne z perspektywy Klienta, powierzchnie opatrzone są powłoką chromowo-niklową. Izolacja mebla cechuje się grubością rzędu 40 mm. Wykonana jest z twardej pianki polistyrolowej. Parowniki, montowane standardowo w każdym modelu, zapewniają równomierny obieg powietrza i odpowiednią jego wilgotność.

IDEALNIE zwiększa sprzedaż mięsa , wędlin i półwyrobów przez efektywną ekspozycję towaru w małych sklepach spożywczych, supermarketach i na stoiskach mięsnych,

IDEALNIE zapobiega wysychaniu towaru, poprzez równomierny obieg powietrza i utrzymanie odpowiedniej wilgotności

IDEALNIE zaspokaja indywidualne wymogi użytkownika co do ekspozycji i przechowywania towaru. Umożliwiają to: trzy różne warianty długości, możliwość wyboru pulpitu chłodniczego lub mroźniczego jako podbudowy, 2 rzędy haków oraz miejsce na maszynkę do mielenia mięsa

IDEALNIE poprawia wygląd eksponowanych w niej produktów mięsnych poprzez odpowiednie oświetlenie

IDEALNIE ułatwia klientowi wybór towaru, obsłudze pozwalając na szybki dostęp do niego dostęp. Jest to możliwe dzięki zastosowaniu całkowicie przeszklonych drzwi przesuwnych

IDEALNIE spełnia wymogi Sanepidu w kwestii mięsa i wędlin wiszących na hakach

Zapytaj o szczegóły Zobacz pozostałe realizacje

Możliwości wykonania witryny

  • Z parownikiem do podłączenia do instalacji zewnętrznej
  • Bez parownika z możliwością integracji z komora chłodniczą i jej instalacją chłodniczą

W tej alternatywie istnieje możliwość zapełnienia witryn towarem od tyłu.

  • witryna z chłodniczą lub mroźniczą częścią dolną
  • witryna chłodnicza bez części dolnej

zakres temperatur
+2 do +10°C

relatywna wilgotność powietrza
ok. 70-85%

Część dolna/ pulpit

Wykonanie części dolnej może być dobierane wg. Państwa zapotrzebowania. Oferujemy następujące możliwości:

a) pulpit chłodniczy wraz z agregatem

  • drzwiczki z możliwością trzypoziomowego montażu szyn dla pojemników gastronomicznych o wielkości 1/1 lub 2/1
  • szuflady 1/1 lub 2/1 wykonane całkowicie ze stali chromowo-niklowej, otwory w ściankach bocznych dla optymalnej cyrkulacji powietrza
  • wskaźnik temperatury z termostatem i regulacja rozmrażania, jak również wyłącznik główny. Przyłącze chłodnicze i elektryczne doprowadzone jest do półki instalacyjnej.

b) pulpit mroźniczy z drzwiczkami

Możliwości wyposażenia witryny

  • Drążek do wieszania mięsa z przesuwanymi hakami
  • Ramy na wyroby garmażeryjne, z lustrem z tyłu
  • Powierzchnia dolna do zamontowania maszynki do mięsa
  • Gniazdko elektryczne 230V lub 380V

Budowa witryny

  • Przeszklone drzwi z izolowanymi szybami (anodowana) aluminiowa oprawa, zapewniają optymalny wygląd i
    prezentację towaru, jak również przyjazne w obsłudze zapełnianie.
  • Głębokość 570 mm zapewnia wystarczającą powierzchnię dla ustawienia maszynki do mięsa.
  • Oświetlenie wewnętrzne: jarzeniówki w kolorze odpowiednim dla mięsa.
  • Wyświetlacz temperatury z termostatem, główny wyłącznik światła i chłodzenia na panelu sterującym.

MASZ PYTANIA ? POROZMAWIAJ ZE SPECJALISTĄSkontaktuj się

Strona korzysta z ciasteczek cookies. Więcej informacji

Ustawienia plików cookie na tej stronie są ustawione na " zezwalaj na pliki cookie ", aby dać Ci najlepszy sposób przeglądania z możliwych . Jeśli w dalszym ciągu chcesz korzystać z tej strony , bez zmiany ustawienia plików cookie, kliknij przycisk " Zamknij", a następnie "Akceptuję" .

Zamknij